Älska den eller returnera


Öppet köp i 15 dagar ...
Nöjdkundgaranti

Vi vill att du ska älska våra produkter så mycket som vi älskar dem!
Om du inte skulle vara nöjd med produkten i något avseende så sänder du den tillsammans med originalkvittot, till oss så återbetalar vi - byter vi ut eller krediterar ordern - utan extra frågor. Det innebär att du enkelt kan returnera din order och få tillbaka hela beloppet om du av en eller annan orsak skulle ångra ditt köp. Vi hämtar upp returen hos kunden på en önskad dag. Vid retur av hela ordern betalar du endast in eventuell returfrakt.

 

Våra villkor är att varan skall vara i oförändrat skick, dvs. får inte vara använd. Varan skall skickas i retur i originalförpackningen eller motsvarande (väl emballerad så att den inte kan skadas/förstöras under returtransporten). Kunden debiteras kostnad för motsvarande returfrakt.

Det är din och vår säkerhet för fullkomlig tillfredsställelse.
 OBS !

Ångerrätt enligt Distansavtalslagen gäller ej för beställningsvaror eftersom dessa är speciellt tillverkade enligt kundens

specifikationer som storlek, färg, kombination etc. Varan kan alltså inte avbeställas efter det att tillverkningsprocessen

påbörjats och ej heller returneras efter leverans.


LUXi förbehåller sig rätten att i de fall returen ej är komplett, debitera självkostnadspris för att återställa varan till nyskick.

Reklamationsrätten gäller ej p.g.a. fel som uppkommit genom bristande skötsel, felaktigt handhavande eller normalt slitage.


Stäng

LUXi.se använder sig av kakor (Cookies) för att ge dig den bästa upplevelsen när du handlar hos oss. Genom att fortsätta på sidan godkänner användandet av cookies.