Om företaget LUXi © 

 

LUXi - ett svenskt företag med lager & showroom  i Sollentuna grundades år 2010 och säljer produkter som är designade och producerade för att hålla länge. På LUXi är vi passionerade specialister med bakgrund inom vinylreparation och möbelrenovering har vi bred erfarenhet och god materialkännedom för att analysera och ställa krav på produkter som vi tar in i sortimentet. Vårt sortiment består av enbart produkter i världsklass, noggrant utvalda efter vårt koncept Selected by LUXi. Vårt arbetssätt präglas av vår grundsyn och värderingar samt öppenhet och ärlighet mot våra kunder.

 

Lyx, Finess och Originalitet står våra möbler för. Det lilla extra är en självklarhet -

- Förväxla inte våra produkter med andra märken eller liknande modeller!

Snabba leveranser på lagervaror inom Sverige

Våra möbler kan ses / provsittas på vårt showroom i Sollentuna - KOM köpcentrum (Stockholm). Vi hjälper även gärna till att erbjuda avhämtning på vårt lager i Sollentuna efter överenskommelse och bokad tid, i de fall kund föredrar detta. På detta sätt kan vi hålla priserna låga och logistiken smidig. 

 

Det viktigaste för oss är att du blir nöjd! Du ska trivas med och uppskatta dina möbler, det är den bästa reklam vi kan få.

 

BESÖKSADRESS:

LUXi AB - org.nr559045-0689

Bollstanäsvägen 1

192 78 Sollentuna

soffor och skinnsoffor

 


Stäng

LUXi.se använder sig av kakor (Cookies) för att ge dig den bästa upplevelsen när du handlar hos oss. Genom att fortsätta på sidan godkänner användandet av cookies.