Om företaget LUXi © 

 

Hej och välkommen till LUXi - vi som erbjuder Sveriges bästa sortiment av möbler och heminredning online. Med både designklassiker och det allra senaste inom inredning med flertal internationella varumärken. Vi på LUXi håller alltid ögonen öppna efter nya trender och stilar. Vi vill dessutom att oberoende på vart i Sverige du befinner dig och vilken budget du än må ha, så ska du alltid kunna njuta av modern design som passar just Dig och Din budget. Vi är stolta över att kunna presentera ett brett utbud av varumärken och vill att varje gång du besöker oss så ska det finnas något nytt och spännande i sortimentet för dig.

LUXi är ett svenskt företag som grundades 2010 och sedan dess har bolaget växt kraftigt under lönsamhet. Vi är passionerade specialister med bakgrund inom vinylreparation och möbelrenovering. Vi har dessutom bred erfarenhet och god materialkännedom. Vi tar endast in produkter som är noggrant utvalda och i världsklass. Vissa av våra möbler här på LUXi är även designade, omkonstruerade och utvecklade av oss själva för att anpassa kundernas efterfrågan. Då har vi möjlighet att vara med och påverka kvaliteten av produkterna på en del av sortimentet. Vi strävar efter att vara det självklara valet för köpare av högkvalitativa heminredningsprodukter i Norden. Vårt arbetssätt präglas av vår grundsyn och värderingar samt öppenhet och ärlighet mot våra kunder. Vi brinner för att förgylla kundernas liv hemma med riktiga möbler och prisvärd kvalitet. Det viktigaste för oss är att Du blir nöjd! Du ska trivas med och uppskatta dina möbler, det är den bästa reklam vi kan få. Vi ogillar även att sälja produkter som andra säljer och därmed jobbar vi hårt för att vara de företag som säljer Sveriges unikaste produkter gällande möbler och inredning.

Vi har för tillfälligt inte har en fysiskt butik men varorna som finns på lager kan ses efter överenskommelse. Om du föredrar att få möblerna hemlevererade så hjälper vi gärna till och erbjuder att leverera möblerna hem till dig som privatperson eller företag efter överenskommelse och bokad tid. Välj det som passar just Dig bäst! Vi vill vara det självklara valet när det kommer till möbler och inredning och alltid leverera en positiv kundupplevelse.

LUXi Möbler AB - org.nr: 559308-1986

Hejargatan 2

63228 Eskilstuna


Stäng

LUXi.se använder sig av kakor (Cookies) för att ge dig den bästa upplevelsen när du handlar hos oss. Genom att fortsätta på sidan godkänner användandet av kakor.