Beställning

Hur beställer man?

Vi hjälper gärna till att erbjuda avhämtning på vårt Showroom & lager i Sollentuna. Beställning kan även göras via telefon och e-post. När du bekräftat ditt köp skickas en bekräftelse på din order till den e-postadress som du angivit. Detta e-mail utgör information om innehållet i beställningen. Större varor som över 20 kg kommer direkt hem till din port/dörr. Transportföretaget föraviserar dagen innan leveransen för förslag om dag och tid som passar. Mindre varor levereras till närmaste paketombud. Tips: Var noga med att mäta så att möbeln går in i ev. trapphus alternativt hiss.

När kommer min beställning?

Leveranstiden varierar beroende på produkt. En uppskattad leveranstid står oftast i produktbeskrivningen. Observera att leveranstider på vår hemsida är preliminära. Du blir aviserad via telefon eller SMS av DHL om en mer exakt leveranstid innan beställningen skickas ut. Du kan dock vara övertygad om att vi strävar efter att skicka ut din beställning så fort som möjligt! Under leveranstiden kan du spåra ditt paket på DHLs hemsida via denna länk.

Hur blir jag fakturerad?

Du får fakturan via det mejl som du angav vid din beställning. När vi skickar ut din beställning får du fakturan som en PDF-fil. Om du av någon anledning inte fått din faktura, var god och kontrollera din skräppost då det kan i vissa tillfällen hamna där. Kontakta vår kundtjänst om problemet skulle återstå. Klarna fakturor betalas som vanliga fakturor. Du kan även skriva ut fakturan för att spara en papperskopia!

Jag upptäckte fel på min beställning, hur reklamerar jag?

Om du upptäcker något fel med din beställning, var god och kontakta vår reklamationsavdelning via denna länk. För att vi ska kunna ta hand om ditt ärande så fort som möjligt, bifoga gärna bilder och beskriv skadan eller felet så utvecklat som det går. Vi återkommer till dig inom 24 timmar.

Kundservice

Stäng

LUXi.se använder sig av kakor (Cookies) för att ge dig den bästa upplevelsen när du handlar hos oss. Genom att fortsätta på sidan godkänner användandet av cookies.